Meedoen

Gratis toegang voor oud-leerlingen/medewerkers

Bent u oud-leerling of (oud-)medewerker dan kunt u kostenloos toegang krijgen tot de geschiedenispagina's van de KOC-website. U vindt daar het verhaal van alle huidige en voormalige KOC-scholen, klassenfoto's en bijdragen van andere oud-leerlingen/medewerkers.

Account aanvragen

Om een account aan te vragen mailt u naar helpdesk@kocgroningen.nl. Geef aan of u oud-leerling bent of oud-medewerker, en van welke KOC-school. U ontvangt een mail met inlogcodes. Daarna kunt u alle pagina's van alle scholen bezoeken, zelf ook foto's en verhalen plaatsen, en contact leggen met andere oud-leerlingen/medewerkers. U kunt instellen of andere oud-leerlingen/medewerkers contact met u kunnen opnemen en u kunt een e-mail abonnement nemen op wijzigingsberichten van de site. Accounts voor oud-leerlingen en oud-medewerkers zijn kostenloos.

Uw privacy

KOC staat voor uw privacy. Uw gegevens worden niet openbaar gemaakt en niet aan derden afgegeven. Wilt u uw gegevens of bijdragen van de site verwijderen dan is dat altijd mogelijk via de helpdesk.

Helpdesk

Wilt u assistentie? Of iets melden? Mail dan naar helpdesk@kocgroningen.nl.

User menu